Till en femårings rum?

Jag håller ju på och målar och gör i ordning Lokes och Telmas lekrum. Telmas är nästan färdigt så det är Lokes som är kvar.
Jag frågade honom vad han skulle vilja ha i sitt rum, eftersom Telma nu har en spis och hon har ett litet fikabord och så där. Loke svarade att han också ville ha en spis så att han kunde koka fika till mig på dagarna.
Jag sa att han såklart få leka med Telmas spis också, att det kanske känns lite onödigt att ha två likadana (elaka mamma liksom), och sen är det ju så att han nästan bara leker med lego och spelar Super Mario och så där. Telmas kök var lite nyhetens behag.

Jag hittade dessa häftiga väggdekaler på roligaprylar.se! Det kanske vore nåt i hans rum?

Man kanske också kunde göra någon form av bänka som han kan klättra på och en kuddhörna som han kan landa i.
Och då skulle man ju ha ett gäng såna här kuddar också som faktiskt låter som frågetecknen i spelet!

5 thoughts on “Till en femårings rum?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>