Att vara en jävligt gnällig kund.

Kommer ni ihåg min kära pippikofta, som knapparna lossnade på som jag bloggade om HÄR?

Det var ju så himla rörigt, för webbshopen Rutstore lovade ju att jag skulle få byta mot en hel, men deras lager med dessa koftor var tomt. Så jag fick vänta om jag inte ville ha något annat i stället, men det var ju just exakt en pippikofta jag ville ha eftersom det var en sådan jag köpte.
Så jag väntade.
Och när de meddelade att koftan åter fanns i lager och att de lagt undan en i xs till mig skyndade jag mig ner till byn för att posta och skicka tillbaka min trasiga kofta. Det var den 8 november.
Jag trodde då att jag skulle ha en hel kofta tillbaka hos mig inom ett par dagar men när jag inte hörde något mailade jag för ett par dagar sedan för att höra hur det låg till?
Jag fick då veta att min retur aldrig kommit fram!
Jag mailade tillbaka och beskrev exakt hur paketet som skickats såg ut och förbannade min egen dumhet att jag inte skickat med spårningsnummer.
De lovade att leta igen efter paketet men idag när jag åter mailade hade det fortfarande inte dykt upp. Jag har talat med vårt postombud och dom har inte hittat mitt paket heller.

Rutstore meddelade att de såklart tror på att jag skickat koftan i retur ändå, så de skulla skicka mig en ny i alla fall. Vem känner sig inte som en skurk nu då liksom?
Men då kom nästa problem. Koftan de lagt undan visade sig vara i fel storlek och resten var slut. Igen. Vill jag inte ha en för stor kofta får jag vänta till december-nånting.
Så jag väntar igen. Och känner mig ganska frustrerad. Hade det varit en random kofta hade jag skitit i allting, men nu råkar det vara så att den där koftan som gick sönder blev no. 1 i min garderob på en gång.

Rutstore ber ju om ursäkt och så där, och jag har fått 30% rabatt hos dem som kompensation och så, men jag är ju inte heller gjord av pengar så att jag kan kompensionshandla hela tiden även om jag skulle vilja.
Jag skyller inte på någon för det här, det är väl en rad olyckliga samanträffanden, men det är ändå lika frustrerande.

6 thoughts on “Att vara en jävligt gnällig kund.

 1. Hej
  Såg att du hade fått en rabattkod hos rutstore.se
  Nu vill jag handla en pippikofta till min mamma men tyvärr är jag inte heller gjord av pengar.
  Det är inte så att du skulle kunna ”ge” bort den?
  Den är kanske inte personlig.

  Mvh
  Diana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>