Julröda!

God morgon!

Jag är glad varje morgon jag vaknar och snön är kvar. Men på julafton ska det regna enligt vädret, sen ska det vara grått och plusgrader resten av mitt liv. Helt värdo.

Red Jeans SEK 699, D Brand - NELLY.COM

Regn eller inte så har jag fixat två julklappar till så här på morgonkvisten, beställer man från Nelly före 11.30 så är man garanterad leverans före jul. Det är dessutom fraktfritt!
Så jag har handlat en julklapp till mannen och en till mig själv!

En gång för längesedan på tradera, så såg jag ett par jeans som var så snygga att jag dog ihjäl mig. Det var ett par knallröda G-Star. Jag budade på dem men blev överbjuden för att jag glömde hålla koll.
Sen dess har jag letat efter ett par till röda G-Starjeans, men det verkar överhuvud taget aldrig ha tillverkats några röda G-Star. Hur som så blev jag så sugen på ett par röda jeans, i RÄTT röd färg. Nästan alla jag sett har dragit för mycket åt orange.
Men nu hittade jag ett par hos Nelly! Från D Brand. 699:- kostade de vad jag kunde se, men när jag la dem i varukorgen sänktes de till 349:- bara så där! Smidigt! Sen fick jag 100 kronor rabatt också eftersom jag klickade gilla på Nelly på Facebook så bättre kunde det inte bli! Fan inte juligare heller!

Loke kommer att bli mäkta imponerad över att jag också har röda jeans snart, han älskar sina nästan lika mycket som poliströjan!

Idag är mannen hemma på förmiddagen, och på eftermiddagen måste jag åka och uträtta en massa ärenden och handla julmat. Hoppas på en lugnare handling idag än igår!

2 thoughts on “Julröda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>