När tanten tar över

Det är lite läskigt det här.
Att jag sitter och virkar mormorsrutor och samtidigt tittar på livesändningen från kungahuset där den nyfödda Prinsessans namn tillkännages. NÄSTAN med en tår i ögat.

Jag fattar ingenting? Jag känner inte att jag egentligen är så himla engagerad i sånt här? Eller jo, jag tycker att vi ska ha monarki i Sverige, men jag kan inte motivera varför. Men så långt har mina kungliga tankar sträckt sig.

Så varför sitter jag här och blir rörd nu?

Estelle ska hon heta. Ovanligt och just därför blev det häftigt! Så tråkigt om hon hade fått heta som alla andra kungligheter, typ Kristina, Margareta eller Desirée eller något sånt.

Jag kunde inte låta bli att göra en snabb bildgoogling på Estelle, detta kan man bland annat hitta:

 

One thought on “När tanten tar över

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>