Hästbandage och plaskdamm

Om småbarnen var griniga på akuten så blev de desto gladare när vi kom hem och det fortfarande var soligt ute!
Loke trodde oroligt att solen skulle ha gått ner och att det skulle ha livet natt när vi kom hem ;)

Vi har varit ute och fixat och donat. Jag köpte såna där självhäftande hästbandage när vi var i Tierp, och de testade jag nu. På mig själv.
Jag har nämligen hört att de kan ge ett väldigt bra stöd, och eftersom jag tycker att handledsstöden jag fått skaver så mycket tänkte jag testa hästbandage! Jag använder ju redan ett starkt hästliniment så det är väl bäst att fortsätta i samma spår ;)
Jag lindade handlederna och gick sen för att plantera blommor och greja. Och faktiskt, de funkar super! Men det blev väldigt varmt om handlederna. Jag känner nu när jag tagit av dem hur det börjar värka på en gång i handlederna så något form av stöd behövs tydligen.

Jag planterade blommor i ett stort betongtråg som vi hittat på gården, och ett annat fyllde jag med vatten och la i fina stenar, med en vision av ett fågelbad eller nåt. Jag siktar ofta högt men skjuter lägre, några vattenväxter i kanske skulle göra susen!
Telma tyckte i alla fall att jag var himla hygglig som gjorde en plaskdamm till henne och hon ville hemskt gärna kliva i och sätta sig ;)

20120522-174732.jpg

20120522-174740.jpg

20120522-174755.jpg

20120522-174802.jpg

20120522-174810.jpg

One thought on “Hästbandage och plaskdamm

  1. Det som funkar på hästar funkar på oss också! ;) Så äre bara!

    Vad fint med ett fågelbad, eller blir det kanske ett Telmabad till slut… *ler*
    Här blir det gräsklippning idag – x antal km gående med gräsklippare gör ju att man inte mår som en prinsessa efteråt, men det måste göras innan huset försvinner bakom allt gräs!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>