Inspiration Soffa!

Saker jag skulle tillverka om jag inte hade en sån trångsynt make….:

20120611-092125.jpg
…en soffa av lastpallar!

En jättestor sådan! Jag skulle bygga den som ett stort U med schäslong, tjocka madrasser att sitta på och massor av kuddar!
För tillfället har vi två tresittssoffor och alla i familjen trängs och bråkar om vem som ska sitta var. Tänk vad härligt med en jättesoffa! Och jag tycker det är urläckert med lastpallar, lägger man dubbla lager på varandra borde sitthöjden bli bra och man får som en förvaring för tex tidningar under sitsen!

Det vore ett projekt det!

2 thoughts on “Inspiration Soffa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>